Фил от Денсинг старс има богат опит с бабите!

Партньорът на Латинка Петрова Фил  между две актриси в Dancing Stars

Този  петък  той ще танцува с водещата Алекс Сърчаджиева

Фил, партньорът на актрисата Латинка Петрова, проявява кавалерско отношение към  дамите не само на сцената в шоуто Dancing Stars, но и в живота.

Преди време в своята школа Dance Academy той стартира курс за дами от трета възраст, а днес те са сред най-големите почитателки на двойката в шоуто.  Никой от тях не се чуди как Латинка поддържа спортната си форма, тъй като знаят, че човек е на толкова години, на колкото се чувства.

Оказва се, че Фил е раздвоен между две актриси – Латинка Петрова и партньорката му в живота Петя Арнаудова. Миналата година Петя печели поддържаща роля в холивудската продукция „Move On” в мащабен международен кастинг, като акрисата е избрана лично от режисьора на филма Асгер Лет, а главната роля бе поверена на Мад Микелсън, познат на зрителите от „Сблъсъкът на титаните” и „Казино Роял”. Фил и Петя обичат пътешествията, които често ги пращат в най-романтичните кътчета на света.

Петя и Фил:

Фил е сред топ 50 на световните състезатели по бални танци, а артистичността му очевидно го отвежда към хора, изявени на сцената.

Освен раздвоението между Латинка и Петя, в петък  той ще танцува с водещата на Dancing Stars – Алекс Сърчаджиева. Случайно или не, на въпроса с кого би искал да танцува от звездите, Фил съвсем за кратко се замисли и отвърна „Мисля, че ще ми бъде интересно да опитам с Елен Колева”.

Завършваме с хумор от Латинка Петрова: