Филип Киркоров с турне в стил „Лейди Гага“ в България

Турне 2014 на Филип Киркоров в България – „Другой“

Мегазвездата Филип Киркоров идва през лятото в България за четири грандиозни концерта в Бургас, Варна, Велико Търново и София.

Преди две години лятното турне на краля на руската поп сцена препълни всичките концертни зали, оставяйки зрителите безмълвни, а билетите без наличност само няколко седмици след началото на продажбите!

Спектакълът „Другой” е грандиозен като визия, техника и замисъл. В шоуто е използвана 3D технология, ефектна сценография, огромни видеоекрани, падащи завеси, светлинни, анимационни и компютърни ефекти. Сцената е на 6 нива, а един от най-ефектните моменти в програмата е превъртането на Филип Киркоров на 360 градуса в метална центруфуга, подобна на космически модул. По време на шоуто Филип Киркоров и балетът сменят над 20 визии.

Мултимилионното шоу „Другой”, сравнявано по пищност, мащабност и класа с концертите на Мадона и Лейди Гага е най-скъпата, бляскава и зрелищна програма създавана от Филип Киркоров.

Филип Киркоров е най-продаваният руски изпълнител за всички времена и никога не пропуска да спомене, че сърцето и душата му принадлежат на България.

Роден е на 30 април 1967 г. във Варна в артистичното семейство на български певец от арменски произход и рускиня. Семейството още в детството му се мести в СССР.

Артистичната му кариера се отличава с триумфални победи, скандали, престижни награди и изпълнения на известни световни сцени — Madison Square Garden, Friedrichstadt Palace, Grand Theater, Jubilee Theater, Taj Mahal, Roy Thompson Hall, MGM Grand, както и в прочутата Карнеги хол в Ню Йорк.

Турнето на Филип Киркоров в България: 28 юни Бургас /Летен театър/, 30 юни Варна /Летен театър/, 3 юли Велико Търново /ДКС/ , 5 юли София /НДК/

Билети в мрежата на eventim на цени от 40 до 120 лева.

 
По темата: