Филм за фамилията Малееви в HD формат премиерно по БНТ

БНТ излъчва документален филм за живота на фамилията Малееви

През месец ноември в ефира на БНТ зрителите ще видят документалния филм за живота на фамилията Малееви – „Тя, майка ми”. Един завладяващ разказ за най-добрите тенисистки на България – сестрите Малееви и тяхната майка и треньор Юлия Берберян.

Заснетa в България, Великобритания и Швейцария, документалната лента проследява моменти от най-успешните треньорски години на Берберян, както и  личните и професионални успехи на нейните дъщери – Магдалена, Мануела и Катерина (Магдалена – на снимката горе).

Мануела Малеева:

„Тя, майка ми” е филм, който разказва за живота на четири силни жени, всяка от които е много различна. Но и четирите с еднаква сила и страст печелят купи и медали, защитават каузи, отглеждат деца, градят приятелства и вярват, че доброто трябва да победи.

Пред камерата своите коментари ще споделят треньорите на Андре Агаси и Анди Рорик, както и на Пиер Паганини, който подготвя Роджър Федерер. Зрителите ще видят мненията на тенисистката Мартина Хингис и бившата шампионка и настояща телевизионна звезда Барбара Шет  .

Катерина Малеева:

„Тя, майка ми” е първата за България документална лента изцяло заснета във Full HD формат. Филмът е продуциран и от БНТ, а негов автор и продуцент е „Публитикс медиа” на Асен Григоров.

За първи път кадри и сцени от „Тя, майка ми” ще бъдат показани на специална премиера в зала  „Арена Армеец”  този четвъртък от 19:00 ч., където на червения килим ще стъпят трите сестри Малееви – Мануела, Катя и Магдалена.

Юлия Малеева:

Гледайте „Тя, майка ми” през ноември по БНТ1!