Филми с Том Круз, Никол Кидман, Робърт Де Ниро по TV 1000

Нови филми през юни по TV1000

Както обикновено и този юни можете да разчитате на TV1000 за страхотни филми! Завършете първия ден на всяка работна седмица с висококачествени забавления с участието на някои от най-добрите имена на Холивуд.

Започваме с американския криминален трилър Кръв. Клинт Истууд е в ролята на пенсионирания директор на ФБР Тери МакКейлъб, който е нает да разследва убийството на жена, наскоро дарила сърцето си чрез трансплантация на самия МакКейлъб.

Следва номинираната за „Оскар“ американска драма Буги нощи, мрачна комедия, чието действие се развива в Калифорния през 70-те и 80-те години и проследява възхода и падението на Еди Адамс, красив и необразован тийнейджър, който променя името си и става порно звезда, известен като „Дърк Диглър“.

След това отдаваме дължимото на три от най-големите звезди на Холивуд в трио от Звездни двойни понеделници. Присъединете се към нас и актьорския талант на Никол Кидман, Том Круз и Робърт Де Ниро, докато представяме някои от най-популярните им филми, включително наградения с „Оскар“ Студената планина.

TV1000. Да се наслаждаваме на филмите заедно.

Кръв
САЩ, криминален трилър

Тери МакКейлъб (Клинт Истууд) е пенсиониран директор на ФБР, който е нает да разследва смъртта на жена. В неочакван обрат се оказва, че жертвата наскоро е дарила сърцето си и то е трансплантирано на самия МакКейлъб. Той скоро започва да подозира, че зад убийството стои сериен убиец, който той е следил с години по време на работата си във ФБР. Ще успее ли МакКейлъб, който след преживяната трансплантация е планирал да прекара спокойно годините на пенсията си, да залови дълго преследвания убиец?

С участието на: Джеф Даниълс, Анжелика Хюстън, Клинт Истууд, Уонда Де Хесус, Тина Лифорд
Премиера: понеделник, 2 юни, 21.00 ч.

Буги нощи
САЩ, номинирана за „Оскар“ драма

През 1977 г. режисьорът на порнофилми Джак Хорнър (Бърт Рейнолдс) забелязва Еди Адамс (Марк Уолберг), красив и необразован тийнейджър. Опитното око на Джак не го подлъгва – Еди е мечтата на всеки създател на филми в тази индустрия. Той изглежда добре, забележително надарен е и има желанието и възможността да прави толкова дубли, колкото е необходимо! Скоро Еди сменя името си на Дърк Диглър и става най-голямата звезда в хардкор порно индустрията. Но няколко години по-късно наркотиците и гордостта вече започват да оказват своето влияние върху Дърк и много от приятелите му, а разпространението на видеомагнетофоните силно променя бизнеса.

С участието на: Марк Уолберг, Джулиън Муур, Бърт Рейнолдс, Джон С. Райли, Хедър Греъм, Филип Сиймор Хофман
Премиера: понеделник, 16 юни, 21.00 ч.

ТОМ КРУЗ
Премиери в понеделник, 9 юни, 21.00 ч.

Офицери и пешки
САЩ, военен трилър

Политически трилър, който разглежда въздействието на войната срещу тероризма върху група коренно различни американци. Когато Ариан (Дерек Люк) и Ърнест (Майкъл Пеня) — студенти от университета Уест Коуст — вземат смелото решение да се присъединят към армията във войната срещу тероризма, техният професор идеалист д-р Мали (Робърт Редфорд), е едновременно развълнуван и объркан. Докато Ариан и Ърнест се борят за живота си на полетата на смъртта в Афганистан, те се превръщат във връзката, която свързва две истории от двете противоположни страни на Америка. В Калифорния измъченият д-р Мали се опитва да достигне до един привилегирован, но недоволен студент (Андрю Гарфийлд), който е самата противоположност на Ариан и Ърнест. Междувременно във Вашингтон харизматичният кандидат за президент — сенатор Джаспър Ървинг (Том Круз), е на път да направи шокиращо разкритие пред разследваща телевизионна журналистка (Мерил Стрийп). С развитието на сложните, взаимно преплитащи се драматични ситуации, съдбите на героите се оказват неразривно и неизбежно свързани.

С участието на: Том Круз, Робърт Редфорд, Мерил Стрийп, Майкъл Пеня, Андрю Гарфийлд

Операция Валкирия
САЩ/Германия, военна драма

Том Круз изпълнява ролята на полковник Клаус фон Щауфенберг, човекът, стоящ зад сложния план, известен като операция Валкирия: предвиждащ убийството на Хитлер и сваляне на правителството му отвътре. По време на цялата си кариера в армията Щауфенберг е служил вярно на Райха, но след като губи око, ръка и три пръста по време на бомбардировка, достига пределната си точка. Вече не може просто да гледа унищожителната лудост, която страната му изсипва върху света. Присъединява се към съпротивата и рискува собствения си живот и този на семейството си заради възможността да промени историята.

С участието на: Том Круз, Кенет Брана, Бил Най, Том Уилкинсън, Карис ван Хаутен

НИКОЛ КИДМАН
Премиери в понеделник, 23 юни, 21.00 ч.

Студената планина
САЩ, наградена с „Оскар“ романтична драма

Базирана на романа на Чарлс Фрейжър, Студената планина на Антъни Мингела и със сериозно звездно участие e завладяваща история, развиваща се в последните дни на Американската гражданска война. Джъд Лоу изпълнява ролята на Инман, млад войник, който въпреки нараняванията си се опитва да се върне вкъщи, където го очаква неговата любима Ада (Никол Кидман). По време на отсъствието на Инман Ада се сприятелява с Руби (Рене Зелуегър), която ѝ помага да се грижи за фермата на покойния ѝ баща. Междувременно при пътуването си Инман се среща с различни интересни хора. Филмът включва оригинална музика на Джак Уайт от Уайт Страйпс.

С участието на: Никол Кидман, Джъд Лоу, Рене Зелуегър, Натали Портман, Доналд Съдърланд

Часовете
САЩ/Великобритания, наградена с „Оскар“ драма

Три успоредни истории за жени в различни времена, всяка от тях свързана с живота и творчеството на писателката Вирджиния Улф. Първо е представена самата тя през 1923 г. (ролята се изпълнява от Никол Кидман), бореща се с депресията и мислите за самоубийство, докато пише романа Мисис Далауей. Другите две истории са на Лора Браун (Джулиън Муур), бременна домакиня от Лос Анжелис през 1949 г., която планира парти за рождения ден за съпруга си и установява, че не може да спре да чете Мисис Далауей, и Клариса Вон (Мерил Стрийп), съвременна нюйоркчанка, подготвяща парти за своя приятел и бивш любовник, успелият писател Ричард, който умира от СПИН и ѝ е дал прякора… Мисис Далауей. Филмът е базиран на наградения с Пулицър роман от 1998 г. на Майкъл Кънингам.

С участието на: Никол Кидман, Джулиън Муур, Мерил Стрийп, Миранда Ричардсън, Стивън Дилейни

РОБЪРТ ДЕ НИРО
Премиери в понеделник, 21.00 ч.

Всичко ни е наред
САЩ/Италия, драма

Франк Гуд е прекарал своя съзнателен живот, работейки в местна фабрика, за да спечели колкото е възможно повече средства за издръжката на семейството си. Наскоро пенсиониран, той осъзнава, че през годините е прекарвал твърде малко време със своите четири деца и че вече е време да възстанови връзките си с тях. Починалата съпруга на Франк винаги е била основен организатор на неговите контакти с децата им, но той решава, че сега е негова отговорност да ги държи под око. Той с въодушевление решава да покани цялото разраснало се семейство за един уикенд с барбекю. Подготовката върви добре, докато един по един всички те намират причина да отменят своето присъствие.

С участието на: Робърт Де Ниро, Дрю Баримор, Кейт Бекинсейл, Сам Рокуел, Мелиса Лео

Франкенщайн на Мери Шели
Великобритания/Япония/САЩ„ номиниран за „Оскар“ филм на ужасите

В тази адаптация на класическата история на Мери Шели, Виктор Франкенщайн (Кенет Брана) човек, обсебен от идеята да създаде живот, но напълно неподготвен за последиците от това. Той успява в усилията си създаде човек, но създанието му (Робърт Де Ниро) е отблъскващо и напълно наясно с впечатлението, което оставя у другите. След като осъзнава разрушителните последици от експериментира си, доктор Франкенщайн изоставя създанието и се опитва да се върне към нормалния живот с партньора си в медицината Хенри и годеницата си (и сестра по осиновяване) Елизабет. Междувременно безименното създание се бори със самотата и отхвърлянето от обществото, докато накрая не тръгва да търси създателя си и едно от следните две неща: съпруга, която да му прави компания, или отмъщение.

С участието на: Робърт Де Ниро, Кенет Брана, Том Халс, Хелена Бонъм Картър, Ейдън Куин