Филмов концерт в X Factor праща баба Люси на дуел

Холивуд завладява сцената на X Factor 

Джеймс Бонд изправя Нелина срещу баба Люси

 Като на кино ще бъде новият концерт на X Factor, когато в четвъртък, точно в 21.00 ч. Холивуд ще се пренесе на сцената на шоуто. Седемте финалисти буквално ще влязат във филма, за да изпълнят най-известните филмови песни. Джон Траволта, Тина Търнър, Уитни Хюстън, Кристина Агилера и Адел са само част от имената, които ще вдъхновят талантите за звездните им изпълнения.

Един от най-артистичните участници – Иван, ще „похити” сцената с изпълнение на Уил Смит и култовото парче “Men in Black”, докато рапърът Наско ще направи опит за летене.

Сериозна конкуренция ще настъпи при дамите. Агент 007 ще изправи в директен сблъсък Нелина и баба Люси – и двете ще изпълнят саундрак към поредицата за Джеймс Бонд. Най-възрастната участничка в шоуто за втори път ще изпълни Тина Търнър, този път с песента Golden eye, а най-сексапилната ще представи хита на Адел Skyfall.

След като миналата седмица бе на елиминации, 15-годишната Ана-Мария отново ще покаже, че не се страхува да експериментира – тя ще бъде дръзка и ще влезе във филма “Burlesque”.

Високо ще бъде вдигната летвата и за Жана, която ще се пренесе в света на „Великия Гетсби”… и саундрака А little party never killed nobody.

X Factor – вечер на филмовата музика – четвъртък, от 21.00 часа по Нова ТВ.

Гледай видео запис от предаването онлайн

 
По темата: ,