Филмова програма на BGTV, 6 – 12 октомври

Операция „Делта форс”
Режисьор: Сам Фирстенбърг
В ролите: Еми Хътсън, Джеф Фахей
Излъчване: Понеделник (06.10.2008 г) от 21:00 ч.

В един култов сериал ще погледнем зад тайните мисии на елитните американски части. За тези момчета борбата е ежедневие, а мисията – начин на живот.

Брак по италиански
Режисьор: Виторио Десика
В ролите: София Лоре и Марчело Мастрояни
Излъчване: Вторник (07.10.2008 г) от 22:00 ч.

Филомена и Доменико живеят заедно вече от 20 години, но Доменико дори и не си помисля да сключи брак. За да задържи любимия си, Филомена решава да се представи за смъртно болна и умираща и едва тогава той се замисля за ролята на тази жена в живота си.

Ловци на престъпници
Режисьор:Енцо Барбони
В ролите: Бъд Спенсър; Терънс Хил
Излъчване: Сряда (08.10.2008 г) от 21:00 ч.


Опит за обир се превръща в неочаквана придобивка за полицейските части когато двама маскирани мъже нахълтват в общинския офис вместо в локален магазин. Гонки с коли, свалки, боеве и много забавни приказки с двамата добряци – Бъд Спенсър и Терънс Хил.

Да забравиш Венеция
Режисьор:Франко Брусати
В ролите: Елеонора Джорджи и Ерланд Йозев Сон
Излъчване: Четвъртък (09.10.2008г) от 22:00 ч.


Братът на Мат – Ники и любовникът му Пичио пристигат в имението на Марта, защото тя иска да заведе тях и двете си племенници на пътешествие до Венеция. По стечение на обстоятелствата поради една трагедия двете момичета винаги се изправят пред неподозирани истини за себе си.

Пулс
Режисьор: Джим Сонзеро
В ролите: Кристин Бел, Иън Сомерхаубер
Излъчване: Петък (10.10.2008г) от 21:30ч.


Филм внасящ страха в нови територии – при уредите, на които разчитаме във всекидневието си. Електрическите устройства се превръщат в отворени портали към свят на чудовища и разруха.

Черен хоризонт
Режисьор: Мария Лидон
В ролите: Винсънт Гало и Йоаким Де Алмейда
Излъчване: Събота (11.10.2008 г) от 18:00 ч.


Международната станция „Амва” е финансирана от американска корпорация и е построена от руснаци. Интернационалния й екип не успява да избегне метеоритна буря и тя поврежда техническия апарат.

Три цвята: червено
Режисьор: Ксищов Кешловски
В ролите: Ирен Жакок и Жан Луи Трентинян
Излъчване: Събота (11.10.2008 г) от 21:30 ч.


Валънтайн е млада манекенка с отсъстващ, но властен приятел. Съдбата я среща с чудат пенсиониран съдия, който тайно записва разговорите на своите съседи, но и за двамата разкритията са еднакви – животът изглежда по един и същ начин.

Любовни мелодии
Режисьор: Чарли Питърс
В ролите: Джът Лоу и Дженифър Тили
Излъчване: Неделя (12.10.2008 г) от 22:00 ч.

Дани израства с мечтата да се ожени за съседско момиче, което среща преди 25 години. Как животът променя мечтите ни и има ли начин да достигнем любовта когато тя принадлежи на друг?

 
По темата: , , ,