Финал на „Африка: Звездите сигурно са полудели“ пряко от НДК

Телевизионното риалити „Африка: Звездите сигурно са полудели“ свършва в понеделник. Финалът на предаването ще бъде два часа и ще се излъчва на живо от зала 2 на НДК.

На цената ще се съберат 13-те участници в африканското приключение на bTV. Водещите Антон Хекимян и Яна Грудева ще върнат зрителите към най-интересните моменти от приключенския формат. Участниците ще споделят за най-трудните и забавни моменти по време на изпитанието на далечния континент.

Диляна Попова, Георги Милков и Георги Тошев са тримата финалисти, между които ще избират зрителите. Те ще определят победителя чрез SMS гласуване. Лъскав джип е наградата за победителя.

„Това беше моето най-истинско състезание със себе си ни хората, които ме заобикалят“, сподели Георги Милков за състезанието.

„Африка върна част от забравеното ми самочувствие. Има неща, които човек не трябва да казва, че не може, ако не ги пробва“, добави другият Георги в състезанието.

От своя страна единствената дама на финала сподели, че хората, с които е била в „Африка: Звездите сигурно са полудели“, са най-ценното, което е отрила в надпреварата на континента.

Инфо: Агенция Стандарт нюз

Гледай видео записи от епизода онлайн