Финал на „Фамилията“ сезон 2 – епизоди 13 и 14 от bTV

Политически и физически убийства бележат финала на втори сезон на „Фамилията – в неделя от 20:00 часа по bTV

Тази неделя, 15 декември, от 20:00 часа в последните епизоди от втори сезон на „Фамилията” по bTV омразата на Лора към семейството й ще ескалира пропорционално със задълбочаването на чувствата им със Стефан към. В същото време градинарят Асен, въпреки изтезанията, остава лоялен на PR-ката като насочва и без това изостреното внимание на Арнаудови към новия шеф на МВР – Фотев.

Борис, типично в свой стил, ще измисли схема, чрез която едновременно да спаси бизнеса си със сирийците и внука си от сватба. Но дали ще успее да бъде толкова гъвкав и спрямо ситуацията с Фотев и ще избегне ли публичното  политическо самоубийство, зрителите на bTV ще видят в тринайстия епизод на „Фамилията”.

Гледай видео запис от епизода – тук, тук или тук

В последния епизод на драматичната поредица за този сезон Лидия ще се опита да извади от себе си болката по изгубения си син, дори с цената на собствения си живот. Междувременно Рени намира начин да събере данни от достоверен източник по случая със сирийския канал за оръжие. А Лора и Стефан подготвят план за бягство, за да спасят себе си и децата от „проклятието” на Арнаудови.

Борис получава сигурни доказателства за двойната игра на Виктор, която води и до последствия за политическата кариера на главата на „Фамилията”. Предателят ще плати висока цена за алчността и липсата на лоялност. Но жертвите в и около семейството ще бъдат много повече. Кой ще се прости с мечтите, достойнството и дори живота си, зрителите ще видят във финала на втори сезон на драматичната поредица „Фамилията” тази неделя от 20:00 часа по bTV.

Гледай видео запис от епизода – тук, тук или тук

 
По темата: , ,