Финал на Къртицата по ТВ7 „конкурира“ протестите!

Над 5 часа продължава живото предаване за финала на Къртицата

Четвърт милион лева е наградата в най-мащабното риалити, правено у нас

Дългоочакваният финал на КЪРТИЦАТА ще събере за последен път в Базата всички участници, които заедно със зрителите ще получат отговор на въпроса, който България си задава през последните три месеца – „Кой е Къртицата?”.

Зрителите ще решат кой е най-достоен да бъде победител в първия сезон на КЪРТИЦАТА в България, както и дали саботьорът в Групата ще си прибере натрупаната в бюджета си сума, която към момента е 110 550 лева.

Повечето от феновете на шоуто във Facebook, които вече са 60 000 хиляди, смятат, че най-достоен да спечели предаването е Любо. Амбицията, упоритостта, интелигентността и острият му ум го определят като най-подготвен и заслужаващ да вземе наградата.
За Къртицата в Групата, най-подозирани от феновете на предаването са Кирил Ефремов, Деян Неделчев и Тодор. В живото предаване, което по изключение започва в 17.30 часа, ще се случат много дългоочаквани неща, както и няколко изненади.

Рут, Икебаната и 100 Кила ще се съберат на сцената в Базата за да зарадват феновете с хитово изпълнение на парчето Spectrum на английската група “Florence and the machine”. В първите минути на лайфа зрителите ще могат да проследят какво се случи през последните три дни от престоя на Заселниците в Базата. Ще  бъдат показани  най-добрите моменти на всички отпаднали участници, които ще бъдат почетни гости в студиото и за последен път ще се опитат да отгатнат кой според тях е Къртицата.

Зрителите и участниците ще имат шанса да си припомнят най-доброто от първият сезон на КЪРТИЦАТА в България – най-екстремните преживявания по време на битките на Арената, както и най-емоционалните им мигове – срещата с Денис Родман, сватбата на Емануела, скандалите между Деян Донков и Радина, любовната история на Рут и Любо и много други незабравими риалити моменти.

Най-атрактивните коментатори на шоуто през сезона ще се съберат в студиото на КЪРТИЦАТА. Това са Любен Дилов-син,  Миглена Ангелова, Ирина Сарачинова, Катето Евро, Марта Вачкова. В студиото на Иван и Андрей ще бъдат и всички близки и роднини на участниците и финалистите.

На финала на КЪРТИЦАТА зрителите ще гласуват кой от двамата финалисти  е най-достоен да бъде победител в шоуто и да си тръгне с натрупаната от Групата сума, която преди последната битка е на стойност 124 450лв.

Преди да се стигне до този момент, обаче, шестимата финалисти ще се явят на няколко последователни теста с въпроси около самоличността на Къртицата, като след всеки тест ще отпада участникът дал най-малко верни отговори. Така до края на предаването ще останат трима финалисти, като един от тях със сигурност ще е Къртицата. В този момент линиите за гласуване ще бъдат затворени и, ако по-малко от 50% от гласувалите са познали самоличността на Къртицата, саботьорът ще се прибере вкъщи с цялата сума, натрупана в бюджета му. Ако обаче повече от 50% от зрителите успеят да разконспирират Къртицата, един от зрителите ще има възможност да спечели сумата, натрупана от Къртицата. Това ще стане чрез жребий, който ще определи имената на трима от зрителите изпратили смс-и. Те ще се явят на тест, идентичен на този в шоуто, проведен със същия софтуер. Въпросите на теста ще бъдат свързани със съдържанието на шоуто и отношенията между Заселниците в последните три месеца. Зрителят, дал най-много верни отговори, ще спечели сумата, натрупана по сметката на Къртицата. Имената на тримата късметлии ще бъдат изтеглени на живо в ефира на ТV7 до края на следващата седмица.

Извънредното живо предаване за финала на КЪРТИЦАТА ще започне в 17.30 часа в понеделник. В програмата на TV7 информационната емисия новини ще започне в 18.30 и ще приключи в 19.30, когато водещите на КЪРТИЦАТА – Иван и Андрей, ще продължат живото предаване от студиото в Нови Хан. В официално прес съобщение не се съобщава за извънредни включвания във връзка с протестите.

Гледай видео запис от предаването онлайн

 
По темата: , ,