Финал на Откраднат живот (29.05.2018) по Нова и онлайн – последен еп. 52

Героите достигат „критичната си точка“ по време на финала на „Откраднат живот“

Сватба и екшън чертаят развръзки за лекарите в МБАЛ „Св. Кирил“ в последните минути на сезона
 
 „Любовта събра сестра Жекова и Васко!“, заяви актрисата Марта Вачкова, която зрителите ще видят като булка на финала на „Откраднат живот: Критична точка“. Вторник вечер от 20:00 ч. по NOVA феновете на най-успешния български медицински сериал ще проследят развръзката на сюжетните линии в двоен епизод, който по традиция ще поднесе изненади и неочаквани ситуации.

„Два пъти се женя на кино, третият път сигурно ще е наистина!“, пошегува се актрисата, която влиза в ролята на сестра Жекова.

„Намерете човек, който да ви прощава“, посъветва зрителите с хумоир и намигване актьорът Веселин Ранков, който влиза в ролята на Васко.

„Историята става много интересна и достига критичната си точка за всички герои. Дори и да изглеждат предвидими някои неща, крият изненади зад себе си. Посланието на сезона е, че независимо от ситуацията, колкото и безнадеждна да изглежда тя, хората не трябва да спират да вярват“, коментира финала режисьорът Павел Веснаков.

„Героинята ми учи по-трудно своите уроци. Трябва да се опари няколко пъти, за да разбере, че търси щастието на неправилното място. Предстои нещо много интересно“, загатна актрисата Диана Димитрова.

Дали д-р Огнянова и д-р Ковачев ще се съберат на финала на пети сезон? Каква ще бъде развръзката за останалите герои? – ще разберете по NOVA.

Не пропускайте финала на пети сезон на „Откраднат живот: Критична точка“.

Гледай видео запис онлайн – тук, тук или тук