Финалът на сериала „Откраднат живот“ забулен в тайна

Марта Вачкова празнува 30 години в болницата на “Откраднат живот”

“Днес беше празничен ден за главната сестра Жекова (в ролята Марта Вачкова – б.а.). Отбелязахме 30 години, откакто тя работи в тази болница. Това означава, че тя е била още от създаването на нещо важно”, казва часове след снимките шефът на болницата “Свети Кирил” проф. Генадиев (в ролята Стоян Алексиев – б.а.).

Скромен производствен купон бе организиран преди дни в болницата “Свети Кирил”, която е декор за събитията в сериала “Откраднат живот”. На него целият колектив – лекари и сестри, се събират на импровизиран празник и както са с престилките и касинките, пият безалкохолни за здравето на главната сестра Жекова.

Кадрите вероятно ще влязат в 33-ия епизод на сериала по Нова тв. Точно в този епизод нещо се случва между д-р Александър Василев (Александър Алексиев) и д-р Биляна Захариева (Радина Думанян). Никой обаче не разказва, тъй като зрителите веднага ще разберат какво има да гледат в предишните все още неизлъчени серии.

До края на първия сезон ще бъдат заснети още 15 епизода, тъй като той се състои общо от 48. Досега не е бил сниман сериал с толкова продължителен сезон. Както и не беше снимана българска лекарска поредица.

Ще има ли втори сезон, още никой от актьорите не знае. Не е ясно и какво ще се случи в оставащите 15 епизода. Главните герои Стоян Алексиев и Александър Алексиев дори не знаят дали ще стане ясно до края на сезона, че са баща и син и в сериала, не само в реалния живот.

Инфо: Вестник България днес