Финалистите в X Factor канят на концерт в Сердика Център

Финалистите в X Factor със специален концерт преди финала – тази събота в Сердика Център

Втора среща с феновете ще вдъхнови финалистите за големия финал на 20-и декември

Макар да не знаем още техните имена, знаем, че тази събота, 14 декември, от 18.00 ч., тримата финалисти ще изнесат специален концерт в Сердика Център. Броени дни преди големия финал на 20-и декември те ще докажат, че всеки един от тях е победител по свой собствен начин. Затова и вечерта ще премине под мотото „Концерта на победителите”.

Събитието няма да мине и без голяма изненада – освен финалистите, на сцената ще излязат и другите таланти в X Factor – Иван, Мартин, Виктория, Яница и Глория, Алекс и Влади и Георги Арсов, за да изпълнят всички заедно една истинска песен за шампиони.

След първата си среща с феновете преди няколко седмици, талантите споделиха, че това е най-големият подарък за един артист. Дали това ще ги зареди още повече за предстоящия голям финал? Ще бъдат ли още по-уверени в себе си и още по-готови да се борят за победа? Отговорите ще разберем в деня на големия финал – 20-и декември, когато ще стане ясен новият X Factor на България. Преди това обаче предстои концертът на българските и английски песни – тази вечер от 21.00 ч., и полуфиналът – утре, 13 декември, от 22.00 ч. по Нова ТВ.

X Factor – полуфинал – петък, 13.12, от 22.00 часа по Нова ТВ

X Factor концерт в Сердика Център – събота, 14 декември, 18.00 ч. 

 
По темата: ,