Финдо отхвърли Райна както Тервел – Лияна, видео

След като Тервел разби Лияна в ефир, същото пропадане преживя и Райна – с реплика от Финдо

Тази година на поп-фолк певиците явно не им е късметлийска. Или поне на тези, които участваха в двата сезона на риалитито Вип Брадър и Биг Брадър ол Старс, а именно Лияна и Райна.

След като първо Тервел Пулев публично унижи Лияна пред очите на цяла България като обяви, че никога не е имал общо с нея и че обича жена си, жертва падна и гордата македонка Райна. А съдникът й бе Станислав Илиев – Финдо.

Бесен на екипа и продуцентите на шоуто, че са опитали да създадат несъществуваща връзка между него и Райна само заради рейтинга, фитнес инструкторът едва дочака Пилето да излезе на сцената при Ники Кънчев на финала.

Още преди Райна да се опомни, Финдо вбесен грабна микрофона от ръцете на ководещата Алекс Сърчаджиева и каза мнението си прямо и директно.

Пред очите на коментаторите, публиката, приятелката си Теодора и цяла България, Финдо заяви в прав текст, че два разменени удара със снежни топки в градината на Къщата далеч не означават чувства, камо ли връзка.

В този момент се опитаха да му отнемат микрофона, но той продължи: „И ако под „смотан“ мъж се разбира някой, който държи на приятелката си и не се връзва на всеки лесен флирт, то дай Боже в България да има повече такива „смотани“ мъже“, натърти фитнес инструкторът, а Райна една успя да се измъкне от настъпващото поредно унижение.

„Още ли се оправдаваш“ – изсумтя поп-фолк певицата, която дни по-рано бе превърната и в рогоноска в буквален смисъл. След това обърна гръб на Финдо и побърза да се изниже от сцената.

Гледай неудобния момент в 53-та минута на записа

По инфо на Kliuki.bg