Fнлайн билети по 60 лева за „Титаник“ с оркестър в зала 1 на НДК

След успеха на „Кръстникът” и трилогията „Властелинът на пръстените” ще видим във формат „филм плюс концерт” и „Титаник”.

Шедьовърът на Джеймс Камерън ще дебютира у нас на 22 октомври в зала 1 на НДК с подкрепата на 90 души оркестър, келтски музиканти и хор. Докато епичния му саундтрак звучи на живо историята на Джак (Леонардо ди Каприо) и Роуз (Кейт Уинслет) ще се прожектира в HD формат.

“Това изживяване е отвъд всичко, което някога съм виждал в концертна зала или в киносалон. Когато чуваш толкова ясно музиката, когато усещаш доминацията ѝ над картината, тогава наистина осъзнаваш какво огромно влиние над емоциите има тя. В един момент те кара да се радваш, а в следващия вече плачеш. Изключително впечатлен съм.”, казва Камеръм за проекта.

„Титаник“ се появи на екран през 1997 г. и се превърна в един от най-касовите и награждавани филми в историята на киното. Носител на уникалния брой от 11 награди и 14 номинации за награда „Оскар“, „Титаник“ е единственият филм в света, получил такова признание от Академията. Три от наградите са за най-добра музика, най-добър цялостен звук и аранжимент, както и за най-оригинална песен – прословутата My Heart Will Go On на Селин Дион, която също ще бъде изпълнена на живо през октомври в НДК.

Билети за спектакъла се продават в eventim.bg на цена от 40 до 110 лв. Линк онлайн билети.

Инфо: Агенция Монитор

 
По темата: ,