FOX+ – гледай FOX1, FOX Comedy, FOX Movies и FX

Компанията, която оперира успешно в България три наложили се вече канала за премиерни сериали – FOX TV, FOX Life, FOX Crime, както и научнопопулярните National Geographic Channel, NatGeo Wild, и кулинарния 24 kitchen, предприема нова стъпна.

От тази година FOX International Channels възнамеряват да „проучат пазара“ с пускането на нов платен телевизионен пакет, който ще се казва FOX+. Той ще включва каналите FOX1, FOX Comedy, FOX Movies, FX, както и библиотеката FOX Play, което е нещо като платеният вариант на апликацията FOX Fan.

Засега проектът е на ниво „проучване“, но има голяма вероятност да стане факт тази година. Каналът FOX Movies го има в останалите държави от Балканите, но не и при нас. FX оперира успешно в САЩ като канал с програма, подобна на тази на FOX TV, но с малко по „нестандартни“ сериали, както е промотиран зад океана. FOX Comedy е ясно какво ще представлява. FOX 1 пък буди въпросителна какво точно ще излъчва, тъй като подобен канал не се открива никъде из държавите, където оперират FOX International Channels. Скоро обаче ще има повече инфромация за бъдещето на въпросния пакет, както и къде евентуално „ще се тества“.

По инфо на BGTVNews

 
По темата: