Fox Life се променя – виж новите шапки и летните акценти!

Ако Кари Брадшоу напише в колонката си за новата визия на Fox Life, заглавието би било “елегантна и въздушна”. Със сигурност и Чарли би я забелязал, защото е секси и модерна. За други достатъчно би било да кажем, че Калин Врачански продължава да дава гласа си за Fox Life.

На  31 май развлекателният канал Fox Life съблича колажната графика. Комбинация от състояния и настроения, изненадваща, променяща се, умна, предизвикателна и иронична, вдъхновяваща – новата опаковка обгръща всичко онова, което е животът за Fox Life.

Интимна, свежа и оставаща в  ума музика ни въвежда в  коктейл от светлини и детайли  от спокойни спомени и красиви  мечти.

„Използвахме всичко онова, което ни интересува и е важно за всеки от нас във всеки обикновен ден”, споделя авторката на концепцията за новата опаковка Флоренция Пико.

Екипът на Fox International Channels в Италия използва акустични инструменти, гласове на обикновени хора, смях и снимки от реални места. Така графика и звук превръщат Fox Life в приятно пътуване в нас и към безкрайното разнообразие.

Новият Fox Life е отворен към всички възрасти и интереси. Той е естествено продължение на това, което познаваме, но по-зрял и по-стилен.

И през лятото каналът остава верен  на „Двама мъже и половина” и на задължителната порция „Агнешко”, но ще ни срещне с момиче, което иска да отиде до края на света (“Едно момиче в Аляска”), с мъж, който минава през деветте кръга на ада преди да се ожени (“Най ужасната седмица”) и със семейство, което никога няма да сключи мирен договор (“Войната вкъщи”).

Направете „Refresh” на всекидневието си с освежения Fox Life!

Виж видеото (съдържание: нова графика – анонс – нова графика…):

 
По темата: ,