„Фрактура“ се мести от погребаната „ММ“ в „Диема“

Фрактура стартира в ефира на Диема от 16 май

Специализиранот​о предаване за рок и метъл музика Фрактура се завръща в телевизионния ефир на 16 май (неделя). Поради закриването на Телевизия ММ в самия край на месец април шоуто временно беше спряно, докато си намери подходящото място за излъчване.

Фрактура отново ще радва многобройните фенове на рок музиката от 16 май, когато започва нов етап от развитието си в ефира на телевизия Диема. Предаването ще се излъчва всяка неделя с/у понеделник от 24:00 ч. с пълно повторение в петък от 01:30 ч. Досегашният му двучасов формат си остава непроменен, като зад цялостната реализазия на проекта си остава неговият автор и продуцент Васко Катинчаров.

“Фрактура има почти 12 годишна история зад гърба си. Дори и за миг не съм си помислял, че въпреки трудностите, с лека ръка ще се откажа от труда си през тези години. В България има много хора, които харесват рок музика и респективно гледат и Фрактура. Благодаря им за подкрепата и се надявам заедно да станем свидетели на чудесните концертни събития, които ни предстоят през тази година. Благодарен съм и на ръководството на телевизия Диема, които радушно приеха Фрактура в ефира си.”, споделя Васко.