Fresh! Номер 1 в радио рейтинга – графики от GARB

Радио Fresh! отново лидер. Най-слушаната младежка радиостанция в България владее ефир и интернет.

Хит-радио номер едно в България – Радио Fresh! отново е най-слушаната радиостанция в България сред хората на възраст от 18 до 36 години, показва панелното изследване за месец октомври, представително за населението на България, живеещо в градовете, проведено от GARB Audience Research Bulgaria.

(кликни на графиките за пълен размер)

Радио Fresh! е лидер в групата 18 – 36 години по рейтинг и пазарен дял с 11,5%. При женската аудитория в тази възрастова група лидерската позиция също е безспорна – номер едно станция по рейтинг и пазарен дял (13,6%).

Радио Fresh! е първенец и в групата 26 – 35 години по рейтинг и пазарен дял – 13,9%.

Сайтът на Радио Fresh! е сред най-посещаваните радиосайтове в България с близо 80 000 уникални посетители през септември, а фен страницата във фейсбук надхвърля 150 000 души.

Най-новите и модерни световни и български хитове се радват на интереса на най-много слушатели в страната, като хиляди предпочитат да започват деня си и с неповторимия чар на Калина и Надя от „Шоуто на Блондинките” всеки делничен ден между 7:00 и 10:00 часа. Чаровните водещи ще са хита и на зимата, празнувайки пет години в ефира.

Радио Fresh! е и любимата радио марка на българския потребител за 2013 година, показаха в началото на месец юли резултатите от единствената потребителска класация у нас „Любимите марки”. Радио Fresh! излъчва само най-новите и модерни световни и български хитове, много забавни предавания, класации, както и най-горeщите клюки и интервюта от шоубизнеса.

 
По темата: