„Футболист на годината“ след Левски – ЦСКА по ТВ7

TV7 и БФС организират съвместно Футболист на годината 2013

На специална пресконференция на 6 декември TV7 и Българският футболен съюз официално оповестиха съвместната организация на официалната церемония „Футболист на годината“. Престижната годишна награда се връчва от 1931 г. насам, а победителят се избира чрез анкета между акредитирани журналисти.

Тази година церемонията „Футболист на годината“ ще бъде излъчена в ефира на TV7 на 19 декември от 20:30 ч. По този начин TV7 закрива футболния сезон, след като на 19 декември от 16:00 часа ще излъчи на живо дербито- реванш за купата на България между Левски и ЦСКА.

„Горди сме, че именно чрез TV7 българският зрител ще стане съпричастен на емоцията при награждаването на най-добрия български футболист за изминалата година. В продължение на годините, групата канали неведнъж е доказвала професионализма си при телевизионното излъчване на мащабни събития и гарантирано зрителите пред екрана ще се потопят напълно в случващото се на церемонията“, коментира Миляна Велева, директор Новини и актуални предавания в TV7.

 
По темата: ,