Г-н и г-жа Супер Бианка се женят в САЩ, Иван ще е кумата?

Иван и Андрей ще кумуват на г-н и г-жа Супер Бианка

Бъдещите г-н и г-жа Супер Бианка искат Иван и Андрей да са техни кумове, но все още не могат да решат кой от двамата да е кумата.

„На мен ми се иска Иван да е кумата, защото е по-емоционален и мога винаги да се облегна на неговото рамо!” – сподели Бианка.

„Искам ги по малки сладки къдрави гащички!”. Така булката изрази предпочитанията си за облеклото на кумовете. От своя страна Иван и Андрей казаха „ДА” на бъдещото супербианско семейство и официално приеха да кумуват на сватбата им в Лас Вегас.

Двамата шоумени веднага се разпределиха и се разбраха Иван да отиде на моминското парти, а  Андрей на ергенското.

Бианка има много варианти в главата си, за това как иска да се врече в любов на Георги. Едно от най-големите й желания е сватбата да бъде в Лас Вегас, защото там има Барби църква, розова отвътре и отвън. Представя си да ги венчае Елвис, Роби Уилямс, Фреди Меркюри или цялата група „Куин”.

Фантазиите на малката сладка водеща не спират дотук. Тя иска да пристигне в розова каляска със звънчета и розови кончета, или да слезне от лодка с развяти коси като Рапунцел или Ариел. Супер героинята възнамерява да си избере рокля от някое филмче на „Дисни”.

Облеклото на своя годеник Бианка вижда така: „Аз много го харесвам в едно костюмче, дето си ходи вкъщи, на мишле!”.

Двамата младоженци мечтаят да обиколят Щатите за своя меден месец.

На въпрос дали искат деца, мъжът в семейството отговори: „След 4-5 години ще видим!”.

„Искаме да се оженим, защото смятаме, че се обичаме, а какво ще стане, само Бог ще реши!” – заяви бъдещата булка.

Иван и Андрей изненадаха Бианка и Гошо с ясновидката Николета, Радо Шоу и ламата Мечо

За да изненадат годениците Бианка и Гошо, Иван и Андрей бяха поканили една от най-добрите ясновидки Николета.

„Тя е дива котка, тя ще го бие!” – каза гадателката за Бианка. „Гошо е податлив и добричък, а тя е командорката във връзката!” – допълни още тя.

За това дали скоро ще се появят малки супер герои на бял свят, Николета бе категорична, че вижда ТВ звездата от „Шоуто на Иван и Андрей” като млада майка. „Дали от него, дали от друг, ще има деца!” – откровена бе Николета за Супер Бианка.

Освен това Иван и Андрей искаха да поздравят бъдещото супер семейство с нещо наистина уникално. Ето защо повикаха в студиото си неповторимия Радо Шоу в цирков костюм, който поздрави младите влюбени с изпълнение на живо на пачрето „Ламбада”. Веселякът се появи във вечерното шоу с истинско животно, не какво да е, а ламата с име Мечо, идваща от Перу. Типично в свой стил Иван и Андрей се пошегуваха, че са наели ламата за скеч в предаването си, който пропаднал, но животното било вече платено и те решили да го използват.

***

В разговора си с Иван и Андрей, Бианка призова всички, които гледат, да помогнат на нейни много добри приятели. Става въпрос за децата с физически увреждания от защитеното жилище в Луковит, които имат нужда от специализиран бус за инвалиди. Необходимото превозно средство струва 63 000 лв.

„Тези деца не са излизали никъде, не са виждали нищо! От осми клас ходя при тях, много са ми близки и наистина искаме да им помогнем!” – бе искреният апел на Бианка.

ВСЕКИ, КОЙТО ИСКА ДА ПОМОГНЕ, МОЖЕ ДА ГО НАПРАВИ ПО БАНКОВ ПЪТ:

ОБЩИНА ЛУКОВИТ
ТБ ОББ АД

BIC: UBBSBGSF
IBAN: BG69UBBS80028427204010
КОД ЗА ВИД ПЛАЩАНЕ: 445100

Видео запис от предаването: