Габриела казва „Аз жени не ям”, но вече е стряскащо образована!

Силикон № 1 във фолка взе с отличен държавен изпит по МИО

Фолкдивата Габриела бие колежките си с второ висше

Певицата се довери на феновете си за името на новото парче „Аз жени не ям”

След като изпревари колежките си с най-обемна гръдна обиколка (2Х450 кубика), гласовитата фолкдива Габриела отново поведе класациите, този път по образованост. Преди дни тя взе с отличен държавния си изпит по Международни икономически отношения в УНСС и така стана единствената фолкпевица с две висши образования. Красавицата има диплома и за висше финансово образование.

Въпреки екшъна, който Габриела изживя дни преди изпита си – полицаи я арестуваха в центъра на София заради краден автомобил Тойота, който тя искаше да купи от свои познати без да подозира за коварната развръзка, певицата се концентрира и успешно се дипломира.

Междувременно младата звезда записа новия си хит „Аз жени не ям”, като за името на песента тя се довери на феновете от форума на радио Сигнал Плюс. Автори на песента са композиторите Цветан Спасов и Георги Куртев, и текстописецът Росен Димитров. Ето и част от атрактивния текст на парчето:

„Аз жени не ям!”
Така казваш, знам.
Но мен, ела, изяж ме!
Виж – умрях от страх!
В ръцете ти става ми страшно!
Хайде, изяж ме!

Преди година Габриела направи прецедент и застрахова 900-кубиковия си силиконов бюст за 100 хиляди евро. Съвсем скоро екзотичната певица отново направи решителна крачка и се сдоби с полица, която я брани от агресивни нападения. Сумата е 200 хиляди евро.

Гласовитата брюнетка, която преди около година се раздели с Ара мюзик, вече има нови мениджъри – zastrahovam.com.

Застрахователите, които бдят за съхранението на пищните й форми и за спокойствието й, успешно поеха организирането на музикалните й ангажименти от началото на лятото. За медийните си изяви Габриела се довери ПР-агенция ВИП Комюникейшън.