Габриела – висшистката с огромни бомби става бизнесдама – виж!

Силикон № 1 във фолка се развихря в ново амплоа – бизнес със застраховки и кредити

Фолкдивата Габриела пуска в действие двете си висши

След броени дни изпълнителката на хита „Аз жени не ям” отваря първия си офис в София

Ненадминатата все още по гръдна обиколка и по висши образования фолкдива Габриела реши да оползотвори двете си висши икономически образования – МИО и Финанси, като отвори първия си офис в София за застраховки и кредити. Той е част от нашумялата застрахователна верига zastrahovam.com.

След броени дни е официалният старт на бизнес-кариерата на изпълнителката на най-горещия зимен хит „Аз жени не ям”.

„Сега всички мои колежки ще могат да застраховат силиконовите си богатства на преференциални цени”, смее се гласовитата дива.

В първия офис на атрактивната певица в Студентски град освен застраховки, столичани ще могат да се възползват и от най-бързите заеми у нас.

Габриела е първата певица, която застрахова 900-кубиковия си силиконов  бюст за 100 хиляди евро. Неотдавна тя се сдоби и с полица,  полица, която я брани от агресивни нападения, като сумата е 200 хиляди евро.   Мениджърите на певицата – zastrahovam.com, не само бдят за съхранението на пищните й форми, но успешно се справят и с музикалните й ангажименти.

Снимка: Габриела вече подготвя откриването на офиса от веригата zastrahovam.com в Студентски град, който тя лично ще дирижира