Гадателката на Берлускони „омагьосва“ „Станция Нова“!

СПЕЦИАЛЕН ГОСТ НА „СТАНЦИЯ НОВА”: Теодора Стефанова – ясновидката на Берлускони

РУЛЕТКА:

Тази неделя „Станция НОВА” започва в 10:00! Очаквайте в „Рулетка” с Люба Кулезич разговор с писателя и драматург Христо Бойчев и актьора Павел Попандов на тема: „Защо българската интелигенция не може да излезе на глава с политиците?”. Не пропускайте откровеното интервю с Димитър Андонов – хисарския поп.

СЪДЕБЕН СПОР:

В 11:00 започва „Съдебен спор” ЕПИЗОД 19 – „Народът срещу жълтата преса?”. Ищцата Ангелина Бонева е завела иск за 500 000 лв. срещу Мира Радева в качеството й на журналист от национален седмичник, заради публикувана от нея статия. Гледайте „Съдебен спор”, за да разберете какво ще отсъди съдия Искра Онцова.

ОТЧАЯНИТЕ СЪПРУГИ:

Тази неделя Вихра и Мая са подготвили една истински мистична изненада на фолк певицата Емилия, която ще бъде на живо в студиото със сина си Иван и ще направи премиера на новия си видеоклип в национален ефир.

Очаквайте и звездата от „Забранена любов” Ники Илиев, който ще представи своя нов филмов проект.

Не пропускайте телевизионния дебют на дъщерята на Наско Сираков и Илияна Раева – Славея Сиракова!

И още: „Отчаяните съпруги” стартират и своята нова инициатива – „Помощ! Омъжвам се!”. Една рубрика за най-вълнуващия ден в живота на всяка жена.

София Борисова ще продължи своето романтично пътуване в Европа, а Бай Данчо ще ви изкуши с бистра пилешка супа и котлети от сьомга. В „Училище за красота” Радо ще се подложи на фотоепилация за мъже, а Алис Крайчева ще се запознае със своя фитнес инструктор.

НАЙ-ДОБРАТА МАЙКА:

В „Най-добрата майка” вижте невероятната история на Венета Недялкова, която осиновява своя прекрасен син и 5 години след като му разкрива това, разбира, че самата тя е осиновена.

ИНТЕРВЮТО НА НАНА:

Тази неделя в 15:45 гледайте интервюто на Нана със специалния гост на „Станция НОВА”, ясновидката на Берлускони – Теодора Стефанова.

ПОСЛЕДНО 10:

Веднага след Интервюто на Нана, от класацията „Последно 10” ще разберем кои са „10-те най-известни прелюбодейци!”, а коментатори по темата ще бъдат музикантът Искрен Пецов, светската журналистка и ПР – Нина Никол и бизнесдамата Миглена Дерменджиева – Меги Дерм.