Гадже атакува Георги в „Музикална академия“

72 часа преди финала Прея напусна МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ

Георги нацелуван от гадже на сцената

Шоколадовата Прея напусна МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ само 72 часа преди финала на шоуто. Най-младата изпълнителка разчиташе на подкрепата на най-възрастния защитник в шоуто. За да я подкрепи  по време на елиминациите  в залата бе дошла  любимата й баба  Ирина, на която тя се обади, когато спечели наградата  телефонно обаждане от академията на един от миналите концерти.

Прея бе сред любимките на Дичо и той бе видимо разочарован от зрителския вот, който я извади от състезанието само с 6% по-нисък резултат от този на Георги. Прея пък от своя страна реагира много позитивно и каза, че  макар да е леко разочарована за себе си  много се радва за Георги и призова зрителите да гласуват за него, защото наградата трябва да я спечели някой от  най-младите изпълнители.

Георги разчиташе на подкрепата  на “кака” Лара, която призова зрителите да гласуват за него, защото той пее страхотно и не се замесва в никакви скандали. В залата бяха и родителите на Георги,  които бяха пристигнали  от Варна, за да го подкрепят.  Изненадващо  на сцената скочи неговата приятелка Симона, която успя да преодолее охраната. Тя страстно го нацелува пред камерите, носейки специално изработен плакат.  Някои от коментарите в залата бяха, че това ще отблъсне другите му фенки да гласуват, но все пак Георги победи Прея с 53% от гласовете на зрителите и ще се яви на финала за наградата от 100 000 лв.

Поли направи истинско шоу, типично в неин стил, на песента на Кристина Агилера “Candy Man”. За да я защити в студиото бе актьорът Станимир Гъмов, а в залата родителите  й се радваха просълзени. Поли е един от фаворите за голямата награда. Тя е учасникът с най-много победи в шоуто,  като  по този показател се конкурира единствено с Кичка Бодурова.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Кой ще победи и кой ще спечели голямата награда от 100 000 лева предстои да видим на финала в петък, 13-ти декември от 19,30 часа в ефира на TV7.