Гаджето на Румънеца изневерява с трима по bTV

В „Нищо лично“: Доктор Енчев крие втора работа

Не на шега, а съвсем сериозно Ангел Енчев прие предизвикателството на продуцентката Радост Драганова и водещия Силвестър Силвестъров. Участието му в скритата камера на България „Нищо лично“ ще бъде запомнена с много страст и екшън.

Ето и сценарият:

Докторът извиква компютърен специалист в офиса си, който трябва да защити мрежата от евентуален пробив. По време на срещата им, домакинът споделя, че се чувства следен и има сериозна причина за това. През цялото време тя остава тайна, но непрекъснатото подаване на една ръка от кашон прави впечатление на „госта“. Какво ще се случи и дали специалистът ще избяга от лапите на Ангел Енчев, който сериозно иска да спре с допълнителната работа – ще разберем в петък.

Втората част от скритата камера е посветена на Румънеца, който, докато избира новото си жилище, което ще обитава семейно, става свидетел на изневярата на приятелката си. В съседната сграда рапърът забелязва как любимата му споделя чуждо легло първо с един мъж, а после и с двама. Как реагира брокерът? Петък от 20:30 ч. само по bTV.

Гледай видео записи от предаването онлайн