Гала гола в снега, Стефан снима – видео

Тв водещата Гала се хвърли гола в снега. В смелото начинание тя се впусна за здраве, а половинката й на екрана и в живота Стефан Николов запамети събитието с телефона си. Видеото, което е заснето в голф клуб в Пирин, двойката сподели в профила на чаровната блондинка в Инстаграм.

„Новото предизвикателство: Калявайте се така!“, гласят думите й под кадрите.

В началото се вижда как Гала излиза от сауната и сваля халата си, след което скача както майка я е родила в снежната покривка. „Това изглежда много ледено. Леко ти се видя дупето“, уточнява в клипа Стефан, като не скрива от зрителите задните части на любимата си.

50-годишната красавица обаче няма от какво да се срамува, тъй като демонстрира завидно стегнати форми.

Виж видеото.

Гала и Зейнеб отмарят заедно на приказно място. Двете колежки, красящи ефира на Нова телевизия се похвалиха с уникално съботно утро. Блондинките се пуснаха само по халати от красива къща с френски прозорци. Дамите споделиха колко приказна е била закуската им, после подксчаха по верандата, а накрая се разлигавиха и се пуснаха увити в кърпи.

Това не бе всичко. Двете бяха използвали филтри в снапчат и се обявиха „Ние сме си зайченца, кифленски зайченца“. Секунда по-късно смеха ги завладя, след като Гала констатира, че филтърът не е на зайчета, а на кученца.

Инфо: Агенция Монитор и агенция БЛИЦ