Гала („На кафе“) показва дома и дъщеря си – видео и снимки

Гала показа семейството и дома си в ефир!

В изданието на предаването „На кафе“ от 2 май Гала показа дома, в който живее с дъщеря си Мари и приятеля си Стефан.

Представянето пред камерите продължи близо час, което позволи на зрителите на видят почти всяко кътче в дома на водещата. Освен че показа семейството си, тя бе довела специалисти по фън шуй и радиестезия, които да анализират разпределението на стаите и мебелите в апартамента и да определят енергиите в него.

Дъщерята на Гала – Мари:

Кухнята:

Стефан:

Трапезария и хол:

Оказа се, че в общи линии водещата може да е доволна от начина, по който е подредила дома си. Специалистката по фън шуй й направи няколко забележки. Една от тях бе, че в жилището има твърде много огледала, които при определени обстоятелства могат да са опасни.

Освен това тя заяви, че водещата трябва да махне изкуствените цветя от дома си и да ги замени с естествени. Гала обаче се оправда с това, че ако сложи живи растения, котката й ще ги изрови.

Стана ясно, че в спалнята на Гала и Стефан част от енергията е объркана, което пък било причината приятелят на водещата да не може да спи добре. Радиестезистът постави пирамида на нощното шкафче, която да помогне в решаването на този проблем.

Спалнята на Гала и Стефан:

Спалнята на Мари:

Гледката от апартамента също има значение за хармонията в него, заявиха експертите. От жилището на Гала се вижда полусрутена къща, която е на номер 13 и в която живеят клошари.

Специалистката по фън шуй обясни, че такива постройки по принцип излъчват страдание, но все пак успокои, че тя не влияе толкова много, защото апартаментът на водещата е нависоко – би могло да възникне проблем, ако той бе на първия или втория етаж.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Инфо: Агенция ПИК

 
По темата: ,