Галена и Галин превръщат Арбанаси в поп-фолк кралство – благотворително!

Концетът “Песента носи надежда” има благотворителна кауза, а поп-фолк звездите ще са безброй!

Галена и нейното семейство ще бъдат домакини на благотворителния концерт “Песента носи надежда”.

Главен инициатор на идеята е Галин Анастасов, но редом до него в подкрепа на благородната кауза застава и неговата половинка.

Концертът под надслов “Песента носи надежда” е под патронажа на кмета на община Велико Търново – д-р Румен Рашев. Средствата, събрани по време на спектакъла, ще бъдат предоставени за оборудване на ателие за АРТ-терапия.

Новата социална придобивка ще се намира в Дневен център за деца с увреждания в старопрестолния град.

Телевизия “Планета” и звездите на музикална компания “Пайнер” също ще изразят подкрепата си на събитието. Музикалният канал е медиен партньор на концерта “Песента носи надежда”, репортаж от който ще се излъчи в “Звездно”.

Много са любимите изпълнители на почитателите на поп-фолка, които ще видим на сцената в Арбанаси на 26 февруари. Това са Галена, Емилия, Милко Калайджиев, Камелия, Борис Дали, Малина, Константин, Траяна, Андреа, Елена, Соня Немска и Бони.

Днес в ефира на радио „Сигнал плюс“ слушателите чуха обширно интервю с Галена. Певицата от няколко дни е почивка и се е отдала изцяло на сина си Стефан.

„Два-три дни съм почивка и съм се отдала на релакс със Стефчо. От ден на ден става все по интересен и вече… за съжаление не казва мама, а тате“ – сподели с усмивка певицата в ефира на „Сигнал плюс“.

Галена допълни, че нейният любим има голямо желание за момиченце, но готова ли е на тази стъпка певицата: „Не, искам да отдам цялото си внимание на Стефчо и все още е много рано. Поне Стефчо да стане батко, че да ми помага после, а и достатъчно не бях на сцената“ – заяви певицата.

„Винаги, когато имам възможност да се прибера, освен ако времето не ми изиграе лоша шега, се прибирам. Независимо колко съм изморена, когато го видя забравям и сън, и абсолютно всичко“ – категорична е щастливата майка.

Инфо: Planeta.TV / Signal.bg

Виж актуалния хит на Галена – „На две големи“:

 
По темата: