Галена прави секс по всяко време, иска пак да ражда

Диджей Дамян разплака Галена

Певицата няма график за секс, той се случва по всяко време

Поп-фолк певицата Галена, провокирана от въпросите на приятеля си Диджей Дамян, ревна, спомняйки си за кръстника на сина си. Младият мъж, който е и съпруг на нейна много добра приятелка, е починал неотдавна. „Аз по принцип съм корава жена, но няма как да не се разплача, когато си спомня за него“, сподели Галена. Интервюто за „Поверително от N.L.“ продължи в шеговит тон, а уж „хапливите“ въпроси на Дамян останаха без конкретен отговор.

„Като те знам какъв си мръсен в устата, май ще се замисля дали има въпрос, който да не искам да ми зададеш“, заяви още в началото певицата.

Тя добави, че когато някоя от колежките й се опита да й подлее вода, тя тотално я „отрязва“. „Игнорирането е победа“, заяви гордо Галена и допълни, че не съжалява за нито един рязък свой жест.

Певицата подчерта, че преди е отделяла почти цялото си време на работата си, докато сега бързала да се прибере вкъщи, за да си почине сред семейния уют.

„Кога намираш време за любов?“, попита я Дамян.

„Имаш предвид секса ли? Ние с Галин нямаме график за тази работа. Има семейства, които чакат съботата да дойде, но при нас не е така. Правим секс по всяко време, но предпочитам да е вечер“, разкрепостено отвърна Галена.

Запитана по колко пъти прави секс, тя шеговито отговори: „Ами по колкото ни се иска. Седем години сме заедно, вече сме са нагодили и всеки знае другият колко иска“.

Галена сподели, че иска да роди още едно дете и то пак да е момче. „Мъжка майка съм си, искам пак син“, заяви тя.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Инфо: BLife

 
По темата: