Галена засне „На две големи“ – очаквай клип в… чаша!

Галена пеодоля страха си от високо, качи се в огромна чаша и смени 7 визии

В истински филмов маратон попадна Галена в края на миналата седмица, по време на финалните снимки за най-новото си видео. Горещите сцени пред камерата контрастираха с ниските температури навън, но това даде допълнителен стимул на екипа да работи по-организирано и бързо.

Видеото, което Галена засне е към песента “На две големи”, а песента вече се очертава като следващия голям хит на звездата на “Планета”. Премиерата на парчето бе в Новогодишната нощ, в празничната програма на музикалната медия, а феновете веднага показаха своите предпочитания към него.

Във видеоклипа певицата сменя 7 визии, дело на стилиста Добромир Киряков, с когото работи за трети път. Галена е впечатлена от всичките си превъплъщения, но най-големи емоции й донесоха сцените в “огромната чаша”. Режисьорът Николай Нанков реши да сложи певицата в огромна чаша, а това наложи Галена да преодолее страха си към високото, за да станат снимките наистина добри и запомнящи се.

Екипът обещава да завърши монтажа на видеото в най-скоро време, за да зарадва с клипа феновете още този месец. Все още не се знае дали Галена ще избере “На две големи” за концерта в НДК през февруари, но със сигурност клипът ще направи впечатление на зрителите.

Виж хита от новогодишната програма, докато очакваменестандартния клип:

Снимки: Костадин Кръстев – Коко, инфо: Planeta.TV

 
По темата: