Galia се подписва върху кутии прясно мляко – благотворително

Galia подкрепи кампанията на БЧК „Избери мляко със знака на БЧК – нахрани дете!“

На 5 ноември 2009, в магазин Билла на бул. България, поп изпълнителката Galia, лице на кампанията на БЧК и почетен посланик към Фонда за населението при ООН в България, даде автографи на своите почитатели, които закупиха кутия прясно мляко със стикера на Българския червен кръст.

Мероприятието е част от благотворителната кампания „Избери мляко със знака на БЧК – нахрани дете!“ организирана от БЧК и Фондация „С грижа за здравето“. Целта на кампанията е да се осигури топъл обяд и чаша мляко на нуждаещи се деца включени в програмата „Топъл обяд“ на БЧК. Вече пета година програма „Топъл обяд“ на Партньорската мрежа за благотворителност на БЧК предоставя през учебната година храна на деца в неравностойно положение – деца от социално слаби семейства, сираци, полусираци и безпризорни.

За всяка четвърта закупена кутия прясно мляко със стикер на БЧК, се дарява чаша топло мляко на дете в неравностойно социално положение.

В рамките на инициативата, автографи ще раздадат и Десислава (12.11.2009 г., Пикадили Mall of Sofia, 18 часа) и Лилана, които подкрепят благотворителната кауза.