Галка е коледната звезда на MAD TV, за Нова година – не само тя!

MAD с празнична програма за ценители

Концерти, класации и специална музикална селекция са част от акцентите

В празничната си Коледно-новогодишна програма MAD TV ще зарадва своите зрители с пълната версия на концерта на Galia, част от MAD Secret Concerts, както и със специална селекция на най-добрите изпълнения от всички концерти от същата поредица. В новогодишната нощ най-големите български звезди ще отправят своите пожелания към зрителите на телевизията, а в първия ден на новата година най-големите хитове на 2010 ще бъдат подредени в класацията MAD TOP 40!

Специално за ценителите MAD ще излъчи за първи път в българския ефир пълната версия на MAD Secret Concert with Galia! Концертът сложи началото на соловата кариера на бившата дуетна половинка на Миро в KariZma!

На Бъдни вечер, петък, от 20:00 часа единствено зрителите на MAD ще могат да се потопят в неповторимата атмосфера на концерта, който се състоя в столичното студио “Harbour Island”!

За час и половина феновете на певицата ще могат да видят изпълнения на световни хитове като „It’s Not Right But It’s OK” на Whitney Houston, “Overpowered” на Roisin Murphy, “All Around The World” на Lisa Stansfield, както и дуети с ДесиСлава, Графа, Сантра & Кристо и гръцката мега-звезда Sakis Rouvas!

Зрителите на MAD ще могат да се насладят на много изпълнения от концерта, които досега не са били излъчвани в българския ефир, а малкото щастливци, които станаха свидетели на събитието и гледаха концерта на живо, ще могат да си припомнят незабравимото преживяване! MAD Secret Concert with Galia – 24 декември, петък, 20:00 часа!!!

С това обаче изненадите за всички фенове на MAD Secret Concerts не свършват! В последния ден на 2010 г. и първия ден на 2011 г. MAD ще предложи на зрителите си специална селекция с най-добрите изпълнения от всички концерти от поредицата досега в две части! Първата част ще бъде излъчена на 31 декември от 20:00 часа, а втората – на 1 януари отново в 20:00! Селекцията ще включва най-добрите изпълнения от всички пет концерта, които са проведени досега – с ДесиСлава, Графа, Анелия, Руши и Galia!

The Best Of MAD Secret Concertsпърва част, 31 декември, петък, 20:00 часа; втора част, 1 януари, събота, 20:00 часа!!!

Galia-MAD Secret Concert-Overpowered(HQ)

Galia& Sakis Ruvas, Galia & DesiSlava , MAD Secret Concert

 
По темата: ,