Галя Крайчовска – интернет водеща се захваща с културата по БНТ!

Галя Крайчовска ще води културната рубрика на сутрешния блок на БНТ, изпълнителният продуцент на „Нимар Студиос“ Джанфранко Приерантони е неин гост в понеделник

Галя Крайчовска поема културната рубрика на Денят започва от 30 август, понеделник, до 20 септември. Александра Гюзелева – Шани, която е позната на зрителите като водеща на тази рубрика, замина за Созопол като специален пратеник на БНТ за празниците на изкуството Аполония. Тя ще подготвя специални репортажи от събитията на Аполония за зрителите на БНТ, които ще бъдат излъчвани всеки ден в сутрешния блок на БНТ.

Галя Крайчовска е позната на зрителите като водещ на „По света и у нас в 100 секунди” – първата интернет емисия в България. Всяка събота в новинарската емисия в 12 ч. представя най-новите културни събития в рубриката  „Арт щрихи от седмицата”. Другата й страст са документалните филми – от тайните на нестинарството до авангардните форми на изкуството. Впусна се смело и в играта „Фамилия БНТ”  и грабна наградата на зрителите.

Специален гост на Галя Крайчовска на 30 август, понеделник, ще бъде изпълнителният продуцент на „Нимар Студиос“ Джанфранко Приерантони. С него ще разговарят за италианските кино продукции, които се снимат в България. В момента снимат филма „Дъщерята на капитана”, в който една от главните роли (на Емилиян Пугачов) се изпълнява от Андрей Слабаков. Други теми през следващата седмица, на които Галя ще обърне внимание, са новият театрален сезон и руските книги, по които се снимат филми.

 
По темата: ,