Галя от екс-„Каризма“ намери любовта в Лондон, иска бебче!

Поп певицата Галя е щастлива, обичана и мечтае за момиченце стана ясно днес в „Денят е прекрасен”

Нежната половинка от бившия дует „Каризма” беше специален гост днес в „Денят е прекрасен”.

Тя говори откровено и с любов и за миналото и за настоящето. За миналото Галя не скри, че е преживяла трудно творческата раздяла с Миро, защото никак не е лесно да си половинка от едно цяло и после да продължиш сам. На въпроса на водещите Ива и Боги: „Защо изчезна за две години?” и още „Как успя да се държиш толкова кавалерски при тази раздяла?”, Галя отговори, че Миро е бил готов да продължи сам и тя смята, че е било въпрос на коректност да го остави изцяло в обятията на публиката.

Днес Галя е щастлива и влюбена. Открила е своята половинка в Лондон. Запознали са се в един клуб, където танцували цяла нощ. Той веднага поискал да я целуне, а тя отговорила, че се познават едва от няколко часа. Мъжът до Галя е барабанист и тя е много щастлива, че може да иска неговото мнение за музиката, която прави, защото се разбират с един поглед.

Напоследък освен с музика Галя се занимава и с благотворителност и това я кара да се чувства добре. В края на предаването водещите директно попитаха Галя дали е готова вече за бебе – „Разбира се, че съм готова. Много искам да имам едно малко момиченце”.