Gamma Ray в зала „Христо Ботев“, билети по 35 лева

GAMMA RAY и RHAPSODY OF FIRE, 27 март 2014 година!

BGTSC има удоволствието да обяви официално концерта на GAMMA RAY и специалните им гости RHAPSODY OF FIRE, който ще се състои на 27 март  2014 година  в зала „Христо Ботев”, град София.

Машината за хитове Кай Хансен заедно със своите GAMMA RAY за пореден път избра България за един от малкото концерти в региона.

Гостуването е част от EMPIRE OF UNDEAD TOUR 2014  в подкрепа на новия им албум, който се очаква да излезе в началото на идната година.

Специални гости на събитието ще бъдат италианските Symphonic Power Metal богове RHAPSODY OF FIRE, които за първи път на софийска сцена ще представят най-доброто от своето творчество!

Билетите за концерта се продават в мрежата на EVENTIM в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Пикадили, Germanos, Technopoilis, OMV, Office 1 Superstore, Техномаркет, ESPO груп, Usit Colours, Outlet Alex, На Тъмно, Metal Heaven,Фотосинтезис, каса 3 на НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината, както и онлайн на www.eventim.bg

Пропуските се продават в момента на  цена от 35 лева, а при налични в деня на концерта, както и на място в залата, цената им ще е 45 лв.

Предстои оповестяването на още подробности!

 
По темата: