Гангстерски съпруги сезон 3 – премиера от TLC

 „Гангстерски съпруги” се завръщат в ефира на TLC с нов трети сезон

Драматични събития преобръщат живота на „гангстерските съпруги” от 4 април

Съпругите от Стейтън Айлънд се завръщат в новия сезон на поредицата, която продължава да разкрива истините от бурния им живот. На 4 април от 21:00 ч. в първия епизод на „Ганстерски съпруги” Рене получава писмо от Джуниър и започва да се страхува за живота си и този на Ей Джей. Междувременно, Дрита и Биг Анг се опитват да сложат край на нестихващата вражда между Карла и Рене. Този път дамите ще трябва да преминат през всякакви перипетии, в това число емоционални посещения при съпрузите им в затвора, рехабилитация, тайни годежи. Те дори ще обединят сили, за да помогнат на пострадалите от урагана Санди. Ще видим много драматични моменти и жестоки отмъщения, докато тези взривоопасни съпруги се борят за мястото си в обществото.

Третият сезон на „Гангстерски съпруги” улавя жените, които се опитват да продължат живота си по няколко различни начина. Напрежението между Карла и съпруга й Джоуи ескалира заради тайния му годеж с по-млада жена. Постъпката на Джоуи разклаща из основи брака му с Карла. Животът на гангстерската съпруга Карън също търпи промени. Докато продължава да гради предприемаческата си империя, тя научава потресаващи новини относно Дейв, които застрашават тяхната дългогодишна любовна връзка. Ще разберем и какво е предложението, на което Рамона не може да откаже, докато половинката й Джо все още е в затвора и очаква присъда.

Отношенията между „гангстерските съпруги” търпят развой, който дори Биг Анг трудно преодолява. Умиротворителната сила на „Кръстницата” на групата е поставена на изпитание заради продължаващия раздор между жените. Ще станем свидетели на неочакван обрат, когато Дрита и Рамона изясняват отношенията си благодарение на дъщерите си. На другия полюс са приятелките Рене и Карла. Всички остават изумени, когато те обявяват война една на друга и оставят 20-годишното си приятелство в миналото.

Завихрят се нови емоционални бури, когато ураганът „Санди” опустошава Стейтън Айлънд. Жените оцеляват и се заемат със задачата да възстановят родния си град, използвайки силата и хитростта си. Всичко това и много други неочаквани обрати са част от новия сезон на „Гангстерски съпруги” с начало петък, 4 април, от 21:00 ч.

 
По темата: ,