Гарелов замества Вито в „Станция Нова“

Нана води „Сблъсък”, Иван Гарелов – гост водещ в „Рулетка” в „Станция Нова”

„Защо не млъкват жените?” в нестандартна обстановка: Вихра и Даниела за първи път ще излязат от студиото, за да влязат в къщата на „Биг Брадър Фемили”

„Добро ли е образованието в България?” е темата в „Сблъсък”, който само тази събота ще бъде с водещ Нана. Защитници на позицията ще бъдат Ива Екимова – ПР, и Илияна Беновска – журналист. Срещу тях на ринга ще застанат Искра Ангелова – актриса и водещ, и Радослав Каратанчев – мениджър и треньор.

В „Рулетка” Нана и Люба Кулезич ще бъдат в компанията на гост-водещия Иван Гарелов, за да коментират събития от седмицата, след което от писателката и бивша певица Лиана Антонова ще разберат има ли живот след смъртта.

В „Отчаяните съпруги” Вихра ще празнува рождения си ден в студиото заедно с Васил Найденов, Алисия, Гала, Маги Желязкова, Мира Добрева и Дичо. Рубриката „Богати и известни” ще покаже дома на  певицата Светла Иванова.

В „Най-добрата майка” Ирина Сарачинова ще разкаже историята на най-добрия баща – Иван Банков, чиито син се възстановява от будна кома, смятано за  чудо в медицината.

Дамското ток шоу „Защо не млъкват жените?” ще бъде в нестандартна обстановка. Вихра и Даниела за първи път ще излязат от кокетното си студио, за да влязат директно в къщата на „Биг Брадър фемили”. Те ще си говорят по женски с дамите в семейното риалити за техните любовни истории, а мъжете ще бъдат разделени на три отбора и ще се развихрят в мисия „Голямото готвене”. Вихра ще продължи празнуването на рождения си ден и заедно със съквартирантите в истинска риалити среда.