Георги Мамалев и Катето Евро пропяха чалга (+видео)

Жени Калканджиева стана първата победителка в  „Супершоуто на Румънеца и Енчев“

Илиян Тупалката изпя култовото „Happy birthday“ за дебюта на супершоуто

Любимата на Румънеца Мис България 1995 стана първata победителka в караоке играта „Аз знам това парче“ в новото „Супершоуто на Румънеца и Енчев“, което стартира в неделя по Планета ТВ. Жени Калканджиева без затруднение позна 9 от 10 липсващи думи в текста на песента „Обичай ме“ на Анелия и си призна, че нямаше да се справи толкова добре, ако й се беше паднала някоя по-нова песен.

В разговор след музикалната игра, Катето Евро разкри голямата си тайна: „Аз съм правила 1555 пъти козунак“ заяви гордо тя, след което заедно с Георги Мамалев споделиха за продължението на филма „Оркестър без име“, който предстои да се заснеме. Георги Софкин пожела успех на супершоуто, а специалният гост на предаването беше Илиян.

Оказа се, че изненадата с прическата на Илиян , в стил американското знаме, е един вид забавно “отмъщение” от страна на водещите към певеца, които преди години са му се ядосали, че се появява с прическа подобна на техните.

“Румънец, щяхме да го съдим този човек, представяш ли си? А той е толкова готин! Мисля че на тази “война” днес трябва да й сложим край!”, бяха думите на Енчев, преди да предаде Илиян в ръцете на фризьора Дани, известен като истински майстор на рисуването върху глави.

Илиян, Румънеца и Енчев направиха и импровизиран бийтбокс, с който спечелиха овациите на публиката в залата. Дали това обаче бе просто моментно решение, или началото на едно ново съвместно трио…предстои да разберем!

Първия брой на „Супершоуто на Румънеца и Енчев“ може да видите ето тук:

http://planetaplay.com/?sng=1311

http://planetaplay.com/?sng=1312

Използвана е информация на Planeta.TV