Георги Милков: Диляна Попова стреля с пушка по мен /видео/

Журналистът бил ухапан от скорпион и не казал не лекаря

Участникът в „Африка: звездите сигурно са полудели” Георги Милков бе гост в предаването „Преди обед” по bTV.

Журналистът разкри, че той и Явор Бахаров ще бъдат едновременно кавалери на бала на Марчела, дъщерята на Николета. Ясновидката отказва интервю на журналиста, защото той първо трябва да я покани на вечеря.

Георги Милков сподели още, че единственият човек, с когото може да бъде съркастичен, е самият себе си и най-много Николета, защото му е най-близка. За чувството му за хумор, толерантността му и страстта му към пътуванията разказаха две от най-близките му колежки – Румяна Тонева и Диляна Ценова. Те го предизвикаха да разкаже едни от най-интересните си истории, които са му се случвали по време на многобройните му пътувания в чужбина и опасните му преживявания в страни като Либия, Етиопия, Афганистан и други.

За това пък какъв успешен „манипулатор” е Жоро разказа и неговият брат Явор, който носи името си след умелата „обработка”, която Жоро е напарвил на родителите им. Освен това той разкри, че журналистът винаги е бил отличник и примерно дете, но в крайна сметка последните години показват, че той е доста луда глава. Камен Воденичаров разкри на какви изненади е способен Жоро Милков и колко често ги е изправял на нокти със своите „отвличания и изчезвания”.

Георги Милков разкри още, че най-голямото предизвикателство за него в Африка са били хората, с които е бил там. Той е свикнал на всякакви условия, но никога не е посещавал която и да е страна с група непознати, от които не знае какво да очаква. Ето например Диляна Попова, която се опитала „да го застреля” с пушка в Африка. Всъщност Диляна дори не е подозирала, че Жоро Милков се намира на мястото, където тя се упражнявала в стрелба, но журналистът усетил свистенето покрай ухото си.

В Африка Жоро бе охапан и от скорпион, но за щастие от всичките 26 вида, само 4 от които отровни, него го е ухапал „безопасен” скорпион. Ефектът, както Жоро сподели, е бил краткотраен – двудневно изтръпване и схващане на част от тялото му. Въпреки това той не е съобщил за това „преживяване” на доктора в епика на шоуто, защото не искал да го натъпчат с лекарства, които да съсипят част от органите му.

Какво още разказа Георги Милков в ефира на „Преди обед” вижте тук.