Георги Милков загуби майка си – Търси се… 29.01.2017

Толкова много емоция. Силна. Истинска. Смях и много преглътнати сълзи. Журналиста Георги Милков, стъпвал на най-горещите точки по света, отразявал най-опасните световни конфликти…не трепва по тези места. Не изпитва страх. Не мисли за лошото.

Но студиото на „Търси се…“ се оказа горещата точка за него! Тук ще се срещне с последното тв интервю на най-скъпия си приятел и колега Гасан Насър, на който е кръстник…Жоро И Гасан са рамо до рамо във всички опасни точки по света, изпълнявали са хиляди мисии заедно, Жоро е успял да приобщи Гасан към християнствоно…но в нощта срещу 30.12 Гасан ни напусна и си отиде от този свят! Остави ни усещането за безценен човек, а двамата са истински пример за силата на мъжкото приятелство и обич….

И колкото и да не трепва сърцето, Жоро Милков за първи път ще разкаже в тв ефир за своята най-голяма болка – загубата на майка му и как преминава през тази бездна…толкова много емоции, в един на глед твърде НЕемоционален човек. С магията на „Търси се…“ успяваме да проеткрием хорота по нов начин!

Не пропускайте Георги Милков 29.01, 11 часа, БТВ!

Гледай видео запис от предаването онлайн

Видео анонс

 
По темата: ,