Георги Тошев и Бобо полудяват в Африка с шоу на bTV

„Африка: Звездите сигурно са полудели!“: обявиха първите участници в шоуто

Рапърът Bobo и журналистът Георги Тошев са сред 15-ината участници в дебютния за България сезон на шоуто „Африка: Звездите сигурно са полудели!“, които близо два месеца ще живеят на най-горещия континент и ежедневно ще се сблъскват с предизвикателства и премеждия от различно естество по bTV.

„Вълшебната думичка беше Африка – да отида в Африка е моя мечта от малък. Нямам никаква идея какво ме очаква. Хората, които правят това реалити, нарочно ме държат в неведение, за да мога да съм тотално изненадан. Което е готино – аз обичам изненадите“, споделя 29-годишният Bobo.

Неговото име се свързва с едни от най-големите български хитове през последните две години като „Виновен“ на 100 Кила, „Дим да ме няма“ на Графа, „Секунда“ на Орлин Павлов, „Министърът на веселието“ на Криско и др., в които е гост-изпълнител.

„Да изнесеш едно реалити в чужбина, особено в Африка, е изключително, изключително трудно и рисковано, но пък и пълно с един приключенски дух, който не ми е чужд, така че аз не се готвя по никакъв начин физически, нито психически.

Просто моят учител, приятел и много скъп човек Пракаш Белвал – индиец, женен за българка, ми казва: „Остави се интуицията да те води. Понякога животът се случва извън това, което ти си мислиш“, допълва водещият на предаването „Непознатите“ („Другата България“, „Артефакти“) Георги Тошев.

В „Африка: Звездите сигурно са полудели!“ ще участват още писател, учен, други музиканти и авантюристи, които ще подложат на изпитание не само своите ловкост и сила, но и съобразителност и интелигентност, разкриват продуцентите на шоуто – „Паприка Латино“.

Инфо: Avtora.com