Гепи 2017 – сериал от AXN

„Гепи“ – сериал по едноименния шедьовър на Гай Ричи с премиера за България

Базиран на култовия филма на Гай Ричи, продуцираният от Sony Pictures Television сериал със същото име се опира на духа и стилистиката на „Гепи“ от 2000 година, но разказва една съвсем различна история, със съвсем нови герои в наши дни.

Сериалът е вдъхновен от истински обир на злато, случил се в центъра на Лондон през 1983 г., а действието проследява живота на група двайсетина годишни младежи – дребни мошеници и нехранимайковци, които хукват след задигнатото злато, с идеята да се докажат и да сбъднат мечтите си. Но, както често се случва, действителността няма нищо общо с намеренията им и в резултат, те се озовават въвлечени в света на най-високите нива на организираната престъпност. За да оцелеят, ще им се наложи бързо да се научат да плуват в опасните води на лондонския подземен свят и да се справят с корумпирани ченгета, цигани-боксьори, гагнгстери с международна слава и обикновени злодеи.

В една от главните роли ще видим Рупърт Гринт, добре познат от ролята си на Рон Уизли във филмовата поредица за Хари Потър. След прилично количество роли в киното, „Гепи“ е първият сериал, който Рупърт снима за телевизията, а героят му – Чарли Кавендиш е елегантен гангстер от богато семейство, известен с хаотичната си натура и отчайваща дезорганизираност. Рупърт Гринт е и изпълнителен продуцент на сериала, а негов екранен партньор е Люк Паскуалино („Борджиите“, „Бойна звезда: Галактика“). В ролята на Сони Кастильо – шефът на местната мафия ще видим Ед Естуик, познат най-вече с ролята си на Чък Бас в американския тийн сериал Gossip Girl. В ролята на бащата на главния герой, ще видим актьора Дъгри Скот – „Отчаяни съпруги“, „Мисията невъзможна 2“, „Хитман“, „Твърде лично“.

Рупърт Гринт е в ролята на дребен мошеник в новия сериал по AXN – „Гепи“

Вдъхновен от истински обир случил се в центъра на Лондон през 1983г., в „Гепи“ от 2016-та, група двайсетина годишни младежи – дребни мошеници и нехранимайковци, хукват след случайно задигнато злато, с идеята да се докажат и да сбъднат мечтите си.

От 25 април, всеки вторник от 21:00, AXN ще излъчва по един от общо десетте едночасови епизода на сериала и ще ни покаже какво се случва, когато една провинциална схема се сдобие с ефекта на снежната топка и се превърне в нещо много по-голямо и много по-опасно.

В опита си да избяга от образа на Рон Уизли от „Хари Потър“, Рупърт Гринт влиза в ролята на Чарли Кавендиш – лъскав гангстер от богато семейство, известен с хаотичната си натура и отчайваща дезорганизираност. Но, някак не е много по-различен от Уизли след като се оказва, че и в „Гепи“ е в обувките на недооцененото, трето колело в групата. Неговият герой е доста разочароващ на моменти и поредицата от нещастия, които сполетяват бандата, често са пряк резултат от неговата непохватност и лошите решения, които взима. Но, в неговия герой има и дълбочина – Чарли е самоуверен чаровник, който прави шоу от факта, че отказва да се възползва от привилегиите на богатото си семейство, дори това да го „кара“ да си присвоява ценни вещи, които не му принадлежат. Рупърт Гринт е изпълнителен съпродуцент на сериала заедно с Де Ракоф и личи, че двамата са отделили малко повече време в работата по психологическия профил на Кавендиш. Въпреки, че е интелигентен и добре образован, напълно му липса практически опит,  а отчаяните му опити да се докаже на всяка цена пред превъзхождащия го по няколко параграфа Алберт (Люк Паскуалино („Борджиите“, „Бойна звезда: Галактика“), се явява катализатор за неописуемия хаос, в който в крайна сметка се оказват всички…

Какво още можем да очакваме от новия сериал, кои точно са другите ексцентрични герои и по какъв начин са свързани с героите, които познаваме от филма на Гай Ричи? За да разберем всичко това, ще трябва да изчакаме до следващия вторник, 21:00.

Дотогава, предоставяме на вниманието Ви видеата, които каналът за екшън и приключения на Sony Pictures Television AXN наскоро пусна в употреба:

https://sonypicturesrunner.com/share/9fa4c4ee-1fbf-4b58-87c9-87fd7224c2f3

https://sonypicturesrunner.com/share/47aae299-572d-41d7-a3be-33aeb51a4162

Гледай видео анонс онлайн

 
По темата: , ,