Гергана Димова и Устата зашеметиха bTV с „Дразниш ме“ (ВИДЕО)

Гергана дръпна напред в „Стани попфолк звезда” – чуй и виж какво забърка с Устата

Парчето „Дразниш ме”, поднесено от Гергана Димова и Устата, бе най-доборо попадение в „Стани попфолк звезда„. Журито отсъди единодушно и крайната оценка беше отличен 6.

„Песента е много хубава и такива песни трябва да се представят с куратор. Куратор значи човек, който представя една хубава песен“ – каза Митко Щерев. „Песента наистина е много точно подредена и тя се справи много добре“ – беше оценката на ЩеревИво Сиромахов и Слави Трифонов също не пестиха заслужени суперлативи за парчето.

Дразниш ме“ беше облечена с подходящия текст, с рими и фрази, които определено са в амплоато на изпълнителите. Мелодичната линия, макар и доста модерна, не бягаше от българската фолклорна интонация. Типичен поп-фолк с рап елементи и отличен мизансцен на Гергана и Устата. Можем да се надяваме да бъде още по-интересна, ако след време продуцентите на шоуто решат да предложат и един интересен видеоклип.

Още една пълна шестица имаше тази вечер и тя бе за Роксана. В генералното класиране първа е Гергана Димова. Следващата им задача за четвъртък и петък е „Песни за върху маса„. Предстои да видим и чуем как ще развихрят фантазията си автори и изпълнители.

Виж видео от представянето на Гергана и Устата:

Инфо на Signal.bg

 
По темата: