Гергана от Къртицата гола на стадиона – снимки

Гери от Къртицата в Плейбой

Световното започва след няма и две седмици и понеже в PLAYBOY ще му отделят много от времето си, почти всичко в този брой е посветено на футбола. Включително и корицата Гери Грънчарова. Тя излезе от Къртицата, за да заснеме специална сесия и то толкова гореща, че тревата на стадиона в Тетевен увехна, мрежите на вратите изгоряха, а седалките започнаха да излъчват тестостерон. Тя вярва, че Бразилия ще стане шампион, ние – не!

Футболната тема е застъпена на общо 76 страници, като всички те са украсени с кадри с прекрасни жени, посветени на красивата игра. Подобен брой не може да мине без интервю на футболист, в нашият случай то е със Светослав Дяков. Най-важният играч на националния отбор и на Лудогорец си казва всичко пред PLAYBOY – и за класата, и за професионализма, и за Левски, и за ЦСКА, и за Шампионската лига, и за картоните, та дори и за това на кой ще стиска палци на Мондиала.

Светът може и за месец да се превърне във футболна топка, но тъй като не всички си падат по играта, сме се погрижили и за другите забавления – микс от коктейли, които ще ти замаят главата буквално и преносно и специалният гид за пътувания 2014 – как да посетиш със стил най-горещите точки на лятото.

Новият PLAYBOY е на пазара в петък, 30 май.

 
По темата: ,