Гери Турийска желае да я оплодят в „За мен роден си“ – аудио

RUBIKUB с нов сингъл – „За мен роден си“

Слушай хита онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=A9GG7ofLyCg

Четвъртият пореден радиосингъл на RUBIKUB излиза в началото на лятото и още преди да бъде представен в радиоефира, вече звучи в по-добрите барове на родното Черноморие.

„За мен роден си“ разказва с познатото чувство за хумор от предходното парче на RUBIKUB – „Всичко“ , историята на едно обсебено от любов момиче. Нейните фантазии към обекта на желанията й още от дете, постепенно ескалират и се превръщат в обсебваща сила, която ако не беше фикция, със сигурност щеше да доведе до употребата на силни успокоителни.

„ЗА МЕН РОДЕН СИ“ – DOWNLOAD: https://www.copy.com/s/n9wORVETYJ4DwwSw/gt

Видеоклипът към песента ще бъде готов до месец. Премиерата му е планирана за 12 юли в „Бара срещу Фара“ в къмпинг Градина, където RUBIKUB ще изнесат и концерт на живо.

„За мен роден си“ е по музика на Гери Турийска и Ангел Дюлгеров, текст – Гери Турийска, аранжимент – RUBIKUB, със специалното участие на Мартин Ташев (тромпет) и Димитър Льолев (саксофон). Музикален продуцент е Димитър Ганчев.

RUBIKUB са в състав Ангел Дюлгеров – китара, Росен Ватев – барабани, Веселин Веселинов-Еко – контрабас и Гери Турийска- вокал. Те дебютират през 2010-та със сингъла „UhAhOh“ , следван от лиричната „StillTogether“ и първата им песен на български език – „Всичко“, която излезе в края на миналата година.

Видеоклиповете им можете да видите тук:

https://www.youtube.com/watch?v=fMKmLmklNyw RUBIKUB – UhAhOh

https://www.youtube.com/watch?v=V3ETmstM-Ko  RUBIKUB – StillTogether

https://www.youtube.com/watch?v=elX_k0h_2ak  RUBIKUB – Всичко