Германски тузарчета творят хит за Рени – „Към теб летя“

Немският електро поп дует Splendid Sounds направи песен за Рени

Към теб летя“ е летният сингъл на Рени, който е композиран специално за нея от немския електро поп дует Splendid Sounds.

Дуетът е сред най-популярните клубни групи и след издаването на дебютния си албум получава покана за работа в Ню Йорк, САЩ. В Германия тандемът работи за X-Cite Records, а във Франция по създаването на песните за Джеръми Амелин. В основата на Splendid Sounds са Джонатан и Александър. Връзката с Рени е самият Александър, който е роден в София, но от няколко години учи и работи в Германия.

Музиката на песента „Към теб летя“ е записана в две студия – в Германия и във Фарнция, а смесването е направено в София в студиото на Ефтим Чакъров. Беквокалите в песента са изпяти от младата певица Любена Нинова, а текстът е дело на Людмила Гайтанджиева.

Към теб летя“ ще излезе до броени дни в новата лятна компилация на Diapason Records, а ди DJ-ите в страната вече имат възможността да „тестват“ песента.

Като комплимент към феновете от Рени и нейните издатели Diapason Records, всеки който иска да чуе песента, трябва да се регистрира в официалния й сайт www.renistar.com и в сряда (16.06.2010) ще получи лично съобщение с новия сингъл по електронната си поща.

Снимка 1: Рени
Снимка 2: Splendid Sounds

 
По темата: