Геро и Преслава като Спайс гърлс и Лили Иванова в Като две капки вода 28.03.2016 + видео

Преслава се учи да флиртува като Лили Иванова в „Като две капки вода“

Калин Врачански става Доктор Хаус, а Геро се мултиплицира в Spice Girls по Нова

Една от най-сексапилните участнички в четвърти сезон на „Като две капки вода“ – Преслава, ще трябва да изучи загадъчния поглед и флирта с камерата, който примата на българската музика Лили Иванова умее по-добре от всеки друг. Въпреки че поп фолк изпълнителката има сериозна кариера и успехи зад гърба си, този образ ще бъде истинско изпитание, което ще покаже колко добър сценичен „хамелеон“ може да бъде тя.

В понеделник вечер, от 20:00ч, по НОВА , Герасим Георгиев – Геро, ще се мултиплицира в най-известната момичешка банда в света – Spice Girls. Геро не само ще трябва да запее на пет гласа, но и да пресъздаде пет различни женски образа, сред които блондинка и мулатка. Четвъртият лайв ще въвлече за първи път известния комик в сложна хореография – задължителен елемент от представянията на групата.

Калин Врачански, който доказа, че се справя успешно не само с актьорската игра, но и с пеенето, ще се преобрази в друг актьор музикант. Хю Лори, известен у нас с култовия сериал „Доктор Хаус“, ще бъде новата задача на Врачански. Бутонът изненада Калин с едно от парчетата на англичанина, предизвиквайки бурен ентусиазъм, но и отваряйки му много работа по специфичния дрезгав глас.

Кои ще бъдат най-сполучливите преобразявания този път? И кой ще оглави класацията на най-обичаното шоу за звездни трансформации „Като две капки вода“ – предстои да видим в понеделник вечер, от 20:00ч., по НОВА.

Гледай видео запис от предаването онлайн – тук, тук или тук

Видео анонс –