Героят на Стефан Данаилов умира във „Фамилията“

Ламбо аут от „Фамилията“ – убиват го на финала на сезона

Драматичните обрати във „Фамилията“ по bTV нарастват лавинообразно с финала на сезона, който е на 20 май. Според информация от кухнята на сериала Борис Арнаудов, в чиято кожа влиза Стефан Данаилов, ще приключи земния си път трагично. Подобна ще е съдбата и на сина на Борис, Виктор Арнаудов, изигран от ученика на Ламбо Даниел Владимиров.

В епизода във вторник видяхме, че Борис е твърдо решен да открие снаха си Диана, която беше отвлечена при покушението срещу нея, и няма намерение да се откаже от плана си да я ликвидира. Защото героинята на Деси Бакърджиева знае страшната тайна на фамилията и с това е допринесла за смъртта на другия син на Арнаудов – Сашо.

Любопитна ще бъде развръзката на отношенията между Лора (Яна Маринова) и журналиста Стефан Марков, в чийто образ се превъплъщава Асен Блатечки. След като научи за изневярата на Тони (Иво Аръков), Лора реши окончателно да сложи край на живота си с него. Засега не е ясно дали ще има следващ сезон на „Фамилията“.

Темата за смъртта и Стефан Данаилов се преплита по странен начин и с реалността.

Синът на Ламбо скандално: Баща ми няма да се спре, докато не пукне!

„След заболяването на баща ми говорих с Мария и разбрах, че той си е луд дух и няма да се спре, докато не пукне!!!“ Това казва в интервю синът на Стефан Данаилов – Владимир.

Интервюто се случва на два пъти – ден преди съпругата на актьора Мария да почине, и часове, след като тя беше погребана, пише „Слава“.

„Знам, че тя знае какво става сега. Знам и че е добре. Засега няма осъждане за нея, тя чака реда си и го чака в мир. Бог ще прости на всички, ако се покаят. Особено, ако го направят приживе“, казва синът на актьора за покойницата.

Ламбо се връща в театъра

Стефан Данаилов е изразил желание да се върне в театъра. Борбата с тежката болест и раздялата с Мария не са отдръпнали актьора от сцената, а именно в храма на Мелпомена Ламбо ще търси утеха от сполетелите го беди.

Данаилов се завръща в Народния театър и единствената постановка, в която участва – „Пигмалион“. Шефът на трупата Павел Васев обсъждал с него и други проекти, към които Ламбо проявил интерес, но за да заиграе в повече представления, Стефан първо трябвало да се справи с болестта докрай.

„Пигмалион“ е на сцена вече повече от 15 години, а постановката, режисирана от Леон Даниел, ще се появи отново в афиша на Народния театър през юни. В пиесата на Бърнард Шоу Ламбо играе стария Дулитъл и прави една от ролите на живота си.

Инфо: Агенция Стандарт нюз и агенция ПИК