Гей брой на „Часът на Милен Цветков“ – СЕМ да не гледа! /видео/

Брадърът Пацо шокира: Благодаря на Бог, че не ме създал гей! Обичам топли вагини!

Брадърът Панайот шокира бабите и майките на малки деца с нецензурното си изказване в предаването на Милен Цветков. Той беше един от събеседниците на водещия в петък следобед по темата „Срамно ли е да си гей?“.

Когато му беше дадена думата, Пацо се прекръсти и благодари на Бога, че не го е създал гей. „Аз обичам навлажнени, топли вагини. Непрекъснато мисля за това“, заяви Пацата в ефир за ужас на Милен, който нямаше как да го цензурира.

В последствие Панайот започна да дава съвети на един от хомосексуалистите в студиото, че може би е с такава сексуална ориентация, защото не е спал с жена: „Знаеш ли какъв кеф е това нещо, щеше да разбереш, ако го беше пробвал“.

Пацата обясни защо не харесва хомосексуалистите. „Господ на тези хора им е дал пениси да порят, а те се дупчат отзад!“, каза брадърът. После уточни, че един му е предложил „да му го лапне“.

Актьорът Стилиян Петров, който медиите определят като човек с хомосексуална ориентация, без да бъде подканян изрецитира: „Аз не съм педал!“.

„Сигурен ли си, защото нещо си по-нежничък така?“, контрира го Милен Цветков.

В крайна сметка, събеседниците на Милен, сред които Стойко Сакалиев и журналистката Патриция Кирилова, достигнаха до мнението, че като цяло обществото ни все още е хомофобско, като Паца поясни, че е чувала за политици, които ги държат с гей компромати.

Чашата преля, след като в разговора се влючи сексоложката проф. д-р Станка Маркова. Жената на средна възраст заобяснява защо момчетата са любопитни към същия пол като си послужи с термини „да си вкарват в дупето“ и виц за „педали“, които се „е..ли“.

Заради ранния час и нецензурните думи нищо чудно възмутени граждани да сезират предаването в СЕМ.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Инфо: Агенция ПИК