„Геят“ Ерик гепи Мис София – снимка

Ерик разкри коя е половинката му и показа снимка за доказателство

Ерик потвърди слуховете, че има интимна връзка с „Мис София” – Вивиан. Двамата дълго време криха отношенията си, но най-накрая решиха да проговорят.

След близо 2-месечно мълчание гласовитият певец представи дамата, пленила сърцето му. До момента изпълнителят на Diapason Records винаги е пазил в тайна тази част от личния си живот. Певецът се опасявал, че медийното внимание би повлияло негативно на връзката му. Ерик и Вивиан се запознали в столично заведение, където и двамата ходели често. Искрата помежду им припламнала веднага, но любовните им отношения започнали на един по-късен етап.

„И аз, и Вивиан имахме връзки по това време. Първоначално се събирахме в компания с общи приятели, излизахме много, но и двамата бяхме обвързани и се стараехме да не личи, че помежду ни има химия. Чувахме се по телефона и си говорехме часове наред. Споделяхме си какво ни мъчи в тогавашните ни интимни отношения.”, разкри изпълнителят на „Пазете се от нея”.

„Единодушно решихме да сложим край и започнем нещо заедно. Вивиан е наистина страхотен и много положителен човек – разбира ме, изслушва ме, аз нея също. Характерите ни си паснаха и се надявам любовта ни да продължи дълго време.”, коментира Ерик.

Дали тази обща снимка и признанията на Ерик ще спрат журналистическите въпроси относно сексуалността му – времето ще покаже.

 
По темата: